'Sfeer gevangen in professioneel beeld'

Fotografie is spelen met licht. Spannend licht levert een een mooi portret op. Wat voor de schilderkunst geldt -kijk maar eens naar het werk van de oude meesters-, geldt onverminderd voor de fotografie. Een vergelijkbaar iets doet zich ook voor in de reportagefotografie. Daarin kan een op het eerste oog oninteressant tafereel plotseling boeiend worden als het licht verandert, bijvoorbeeld doordat de zon even doorbreekt of het onderwerp wordt uitgelicht met continu licht of flitslicht.

De betrachter laten dwalen in mijn gedachtenwereld via beelden die een verhaal vertellen, tijdloos en toch van deze tijd, dat is mijn doel, in mijn eigen projecten, maar ook in het fotowerk dat ik in opdracht maak. Elke foto vertelt een verhaal, voor elke betrachter weer anders.

Portretfotografie

Standaard portret in studio-setting... voor privé of zakelijk gebruik, bijv. op Facebook of LinkedIn
Fotosessie van max. 10 minuten (één pose) in studio-setting op afspraak, incl. levering digitaal in 2 beeldkwaliteiten, 1600x2400 pixels/300 dpi (print) en 800x533 pixels/72 dpi (web). De kosten hiervoor bedragen €35,00 incl. BTW.

Bijzonder portret in studio-setting... een portret met karakter, voor u zelf of om kado te geven
Fotosessie van ca. 30 minuten (meerdere poses) op afspraak, waarna u na afloop één opname uitkiest. Deze fotosessie kan ook analoog -op midden- of grootformaat (!) zwartwitfilm- worden gemaakt, voor een extra bijzonder karakter. De kosten bedragen €80,00 incl. BTW, excl. printkosten resp. filmkosten bij analoge sessie (materiaal, ontwikkeling en scannen).

Bijzonder portret op locatie... een portret gemaakt op uw lievelingsplek
Fotosessie van ca. 1 uur (meerdere poses) op afspraak op een samen te bepalen locatie, waarna u 10 opnames uitkiest. Deze worden dan verder bewerkt. U ontvangt de definitieve foto's digitaal in hoge kwaliteit (2400x1600 pixels/300 dpi). Een bijzonder portret op locatie kost €125,00 incl. BTW, incl. levering digitaal, excl. reiskosten/-tijd (à € 0,75 p.km, bij fotografie op locatie buiten Kaatsheuvel).

Reportagefotografie

Gebeurtenissen effectief in beeld gebracht... de journalistieke foto
Fotosessie op afspraak van ca. ¼ uur op lokatie. Wij maken een reeks opnames, kiezen daaruit de voor het beoogde doel meest geschikte opname en bewerken deze verder voor publicatie. De foto wordt digitaal geleverd op persbureau-kwaliteit (1600x2400 pixels, 300 dpi), via wetransfer.com of gereed voor download op onze beeldserver. De kosten hiervoor bedragen € 35,00 excl. BTW resp. reiskosten/-tijd (à € 0,75 p.km, bij fotografie op locatie buiten Kaatsheuvel).

Uw bedrijf of bedrijfsactiviteiten in beeld...de fotoserie voor uw bedrijfsbrochure, website, ...
Een bijzondere (digitale) fotoreportage van ca. 10 opnames van het 'bedrijf in bedrijf' van ca. 2 uur, een portretopname op lokatie van u als ondernemer of van uw team direct voor of na de fotoreportage, alsmede een drietal productfoto's in studiosetting, incl. levering van de opnames in persbureaukwaliteit op cdrom. € 587,50 excl. BTW resp. reiskosten/-tijd (à € 0,75 p.km, bij fotografie op locatie buiten Kaatsheuvel).

Contact

www.sfeerbeeld.nl is de portfolio-site van DRIELUIK fotograaf Stef Mennens.

DRIELUIK fotografie - Hilsestraat 78, 5171 AE KAATSHEUVEL
T: +31 (0)416 540311 - E: drieluik@drieluik.nl

DRIELUIK fotografie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9u00 tot 16u30; alle e-mail wordt in de regel binnen 1 werkdag beantwoord.

Aangesloten bij DuPho en Stichting Pictoright.

KvK Midden-Brabant, nr. 18130174